Julkaistut kurssit

Tässä voit tutustua myynnissä oleviin kursseihimme. Kaikissa kursseissa on 15-35 hyväntuulista toiminnallisen opetuksen ja oppimisen ideaa. Määrää lisäävät monissa ideoissa olivat muunteluvinkit. Voit valita ryhmällesi vauhdikkaimmat, rauhallisimmat, hauskimmat, sopivimmat, haastavimmat, helpoimmat, erikoisimmat, mielenkiintoisimmat tai yllättävimmät toiminnat.
Kurssien alussa pohdimme käytännön esimerkein erilaisisia toiminnallisuuteen liittyviä näkökohtia, muun muassa erilaisia oppimisympäristöjä. Saat kursseista paljon ideoita parien ja ryhmien muodostamiseen. Yhteistyössä toimiminen on keskeistä toiminnallisuudessa. Jokaiseen toimintaideaan liittyy sekä opettajan arviointiin että oppilaan itsearviointiin liittyvä vinkki.

Kursseihin kuuluu Materiaalitasku, josta voit tulostaa paljon materiaalia kurssien ideoiden sekä omien ideoidesi toteuttamiseen. Jos laminoit ne tai päällystät kontaktimuovilla, saat runsaasti opetustyötäsi helpottavaa kestävää materiaalia vuosiksi. Esimerkiksi kuvakorttien laminoiminen mahdollistaa korttien käytön myös ulkona, ja ne voi puhdistaa pyyhkien. Tässä muutama esimerkki kuvittajamme Anne Keinäsen suosituista kuvista sekä muusta tulostettavasta materiaalista.

 

Kurssitarjonta löytyy Mobie Academyn linkin alta.

Tutustu + -merkkejä klikkaamalla Idearepun kursseihin.

Matikkarepun julkaistut kurssit

 

Enkkurepun julkaistut kurssit

Enkkureppu kurssi 1 esittely

 

Suomen kielen repun julkaistuja kursseja

Yhdyssanoja, kurssi 1 esittely