Esittely

 

Idearepun luokanopettajat Teija Kauppi ja Eija Leskinen auttavat kollegoja jakamalla innostavia toiminnallisen opetuksen vinkkejä koulutustilaisuuksissaan. Tarinallisten koulutusten jälkeen opettaja voi palata työhön selässään ihan oikea Ideareppu, joka sisältää koulutukseen liittyvät toimintaohjeet ja välineet. Kun repun avaa luokassa, toiminta voi alkaa!

Lisää oppilaita motivoivia vinkkejä kootaan sähköiseen Ideareppu-materiaaliin.

Vaikka materiaalit ovat kursseja, esikoulun- ja luokanopettajat voivat vain koota niistä vinkkejä toiminnallisen opetuksen suunnittelun ja toteuttamisen tueksi. Ideat ovat sovellettavissa kaikille luokka-asteille ja myös muihin oppiaineisiin. Ideareppuun kuuluvat myös myöhemmin julkaistavat Ymppäreppu, Teemareppu ja Open reppu. Myös ne täyttyvät vähitellen.

 

 

Ilmainen Näyteluku liittyy Kertolaskuja 1 -kurssiin. Neljässä tehtävässä tulee esille muutama keskeinen Idearepun toiminta-ajatus:

  • Vaihtelevat oppimisympäristöt
  • Koulusta löytyvät monipuoliset välineet ja materiaalit
  • Muunneltavat toimintaideat
  • Oppilaiden yhteistyö
  • Oppimisen ilo

Idearepun kursseja julkaistaan vähitellen myös englanniksi. Voit tutustua englanninkielisiin kursseihin verkkosivuilla
https://finnishactivelearning.com/

Mobie Academy

Idearepun kurssivalikoima avautuu ja täydentyy vähitellen. Verkkokaupasta voi ostaa yksittäisiä kursseja. Kursseista kootaan myös esimerkiksi kouluille sopivia vinkkipaketteja, jotka sisältävät useamman kurssin. Myynnissä on esimerkiksi Idearepun vinkkipaketti 1, joka sisältää seitsemän ensimmäistä kurssia. Kursseilla on peräti vuoden lisenssi.

Kursseja voi ostaa Mobie Academyn verkkokaupasta. Mobie Academy on täysin uudenlainen sähköisten oppi- ja koulutusmateriaalien tuotanto- ja jakelualusta, globaali verkkokauppa sekä monipuolinen oppilaitosten, opettajien, kouluttajien ja opiskelijoiden oppimisympäristö. Kurssimateriaalit toimivat ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin ja tietokoneisiin. Voit lukea aiheesta lisää linkistä

Tervetuloa toiminnallisen oppimisen maailmaan! Reppu selkään ja menoksi!

Voit kysyä lisätietoja sähköpostitse info@ideareppu.fi