Esittely

Ideareppu – Toiminnallisia ideoita esi- ja alkuopetukseen

Sähköinen Ideareppu-kurssikokonaisuus koostuu kuudesta repusta. Ne ovat Matikkareppu, Suomen kielen reppu, Ymppäreppu ja Enkkureppu (varhennettu kielenopetus). Reppujen kursseista esi- ja alkuopetuksen opettajat saavat vinkkejä toiminnallisen opetuksen suunnittelun ja toteuttamisen tueksi. Kurssien ideat ovat sovellettavissa myös 3-6 –luokille, ja myös muihin oppiaineisiin. Kurssit voi suorittaa myöhemmin myös englanniksi.Kurssireppujen lisäksi Ideareppuun kuuluvat, myöhemmin ilmestyvät  julkaisut, Teemareppu ja Openreppu.

Idearepun sähköiset kurssit tukevat oppikirjojen oppiainesta sekä monipuolistavat ja rikastavat opetusta. Kurssit koostuvat toiminnallisista ideoista, joita voi käyttää sellaisenaan tai yhdistää useamman oppitunnin kokonaisuuksiksi. Ideoissa on käytetty monipuolisia välineitä, toimintatapoja ja oppimisympäristöjä. Lisäksi aineistoissa on erilaisia aihekokonaisuuksia. Kursseissa on paljon tulostettavaa materiaalia, esimerkiksi toimintakortteja, pelipohjia ja ohjeita toimintapisteille.

Kurssin ideat ovat oppilaita innostavia ja helppoja toteuttaa. Oppilaat oppivat toiminnallisella tavalla, yhteistyössä liikkuen ja pohtien. Oppilaat voivat osallistua suunnittelu-, valmistelu- ja toteuttamisvaiheessa toimintaan oppien yhteistyötaitoja ja vastuuntuntoa. Keskeistä on oppilaiden osallisuus ja vuorovaikutus sekä oppimisen ilo.

Idearepun kursseja julkaistaan myös englanniksi. Voit tutustua englanninkielisiin kursseihin verkkosivuilla
https://finnishactivelearning.com/

Mobie Academy

Reppujen kurssivalikoima avautuu ja täydentyy vähitellen. Ensimmäisiä kursseja julkaistiin verkkokaupan avautuessa tammikuussa 2019.

Opettaja voi valita itselle sopivat kurssit. Kursseja voi ostaa Mobie Academysta. Mobie Academy on täysin uudenlainen sähköisten oppi- ja koulutusmateriaalien tuotanto- ja jakelualusta, globaali verkkokauppa, sekä erittäin monipuolinen oppilaitosten, opettajien, kouluttajien ja opiskelijoiden oppimisympäristö. Kurssimateriaalit toimivat ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla laitteilla, älypuhelimista, tablet-laitteisiin ja tietokoneisiin. Voit lukea aiheesta lisää painamalla linkkiä.

Kurssien hinnat

Kurssien sekä henkilökohtaisen oppimisportfolion hinnan näet Mobie Academyn verkkokaupasta.

HUOM! Nyt 4 kuukautta käyttöaikaa 2 kuukauden hinnalla. Osta 4 kuukautta, käytä kuponkia 4kk2019 ja saat 50% alennuksen! Lue lisää verkkokaupan sivustolta.

Kurssien suorittaminen

Saat suoritusmerkinnän eli badgen, kun olet suorittanut kurssin. Kun olet kerännyt kuusi suoritusmerkintää,saat seuraavan kurssin 50 % alennuksella. Alennus ei koske kurssialustan käyttömaksua.

 

Tervetuloa toiminnallisen oppimisen maailmaan! Reppu selkään ja menoksi!

Voit kysyä lisätietoja sähköpostitse ideareppu@gmail.com

Voit seurata Ideareppua myös Instagramissa (ideareppu).