Digitaaliset materiaalit

Tutustu myynnissä olevaan materiaaliimme!

Jokaisessa kursseissa on 20-30 hyväntuulista toiminnallisen opetuksen ja oppimisen ideaa. Toimintavinkkien määrää lisäävät monissa ideoissa olivat muunteluvinkit. Voit valita ryhmällesi vauhdikkaimmat, rauhallisimmat, hauskimmat, sopivimmat, haastavimmat, helpoimmat, erikoisimmat, mielenkiintoisimmat tai yllättävimmät toiminnat. Kurssien suorittaminen on vapaaehtoista.

HUOM! Nyt on Mobie Academyllä avattu Kertolaskuja 1 -kurssista yksi näyteluku. Pääset siis kurkistamaan ilmaiseksi yhden kurssimme yhteen lukuun. Siinä on mukana muutama keskeinen periaatteemme:

  • Vaihtelevat oppimisympäristöt
  • Monipuoliset välineet tulostettuina ja koululta, myös kierrätysmateriaalia
  • Muunneltavat ideat toimintavan tai välineiden tiimoilta
  • Oppilaat oppivat yhteistyössä pelaten, leikkien ja liikkuen

Näyteluku

Idearepun kurssien alussa pohdimme käytännön esimerkein erilaisisia toiminnallisuuteen liittyviä näkökohtia, muun muassa erilaisia oppimisympäristöjä. Saat kursseista paljon ideoita parien ja ryhmien muodostamiseen. Yhteistyössä toimiminen on keskeistä toiminnallisuudessa. Jokaiseen toimintaideaan liittyy sekä opettajan arviointiin että oppilaan itsearviointiin liittyvä vinkki.

Kursseihin kuuluu Materiaalitasku, josta voit tulostaa paljon materiaalia kurssien ideoiden sekä omien ideoidesi toteuttamiseen. Jos laminoit ne tai päällystät kontaktimuovilla, saat runsaasti opetustyötäsi helpottavaa kestävää materiaalia vuosiksi. Esimerkiksi kuvakorttien laminoiminen mahdollistaa korttien käytön myös ulkona, ne voi puhdistaa pyyhkien. Tässä on muutama esimerkki todella runsaasta tulostettavan materiaalin tarjonnasta. Kuvittajamme Anne Keinäsen kuvat ovat lasten keskuudessa erittäin suosittuja.

Kurssien, myös julkaistujen kurssien, sisältöä lisätään ja päivitetään. Tehtävätaskuista voit tulostaa tehtäviä oppilaiden itsenäiseen työskentelyyn. Taidetaskut tulevat sisältämään kuvataide- tai askarteluvinkkejä, jotka sopivat kurssin teemaan. Mobie Academyn 12 kuukauden lisenssi takaa sen, että ehdit tutustua rauhassa kurssien sisältöihin ja toteuttaa niitä.

Myynnissä olevat kurssit löytyvät Mobie Academyn linkin alta.